axelinas

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Axelina Johansson - 8 januari 2011 11:30

Vet inte riktigt när jag somnade igår,,men klockan var närmare 6 tiden. Jag har legat och vritt mig fram och tillbaka i sängen hela natten, jag kallsvättas.

Men det absolut värsta är hjärtat, det gör förjävla ont när det slår. Det gör även ont när jag andas, så för att slippa det så andas jag numera varannat andetag. Luft kan jag klara mig utan en kort stund om det blir för mycket, det är lite svårare att stänga av hjärtat för at vila lite..;s

Det känns som om det kliar inne i bröstet, vet faktiskt inute hurj jag ska beskriva det.. Men jag sitter och dunkar mig på bröstet, vet inte på vilket annat sätt jag kan komma åt det..:x

Så jag sitter och bankar mig på bröstet, och samtidigt så vill jag bara skrika! Men hurfan skulle det se ut? Som tarzan? Slår mig på bröstet samtidigt som jag skriker? :x Fyfan, jag kan inte göra ngt annat än att le åt tanken^^ Jag känner verkllgen inte för att le, jag mår inte så bra just nu.. Men det kanske är bra.


**************************************************
**************

 

Ni har ingen jävla aning hur mycket jag saknar er! Det absolut värsta är att ni inte skulle tro mig om jag berättade det heller ;x Allt blev bara så jävla fel, men jag önskar att jag på något stätt kunde hjälpa er. Sam vet jag inte om jag skulle kunna rädda, men Jasmine.. Du fattar inte hur jävla arg jag är på dig, samtidgt som jag "förstår" dig. :/

Älskar er något så otroligt, :* <3

Av Axelina Johansson - 8 januari 2011 00:54

Nej, det är du inte. Men även om jag för ett ögonblick, en millisekund trodde att du levde, så rubbade du hela min värld!

Jag såg att du skrev till mig från din msn, men det senaste så har texten vart på engelska. Jag har bara snackat med Kzam, eftersom att han är den ända som är kvar..och han kan ingen svenska. Det är otroligt berörande när han skriver också, men det här. Fyfan säger jag bara!!

 

"taha, xam gav mig denna msn, han bor här hos mig i sverige

*tevt bottagen*"

 

Jag såg den lilla rutan komma upp i hörnet, "Tiam skriver" också texten. De ända som har skrivit med mig från den msn var Sam, Jasmine, och kzam. Men eftersom att det var på svenska, och jag såg att det inte var xam, så blev jag förjävla glad! Jag finner inte ens ord, mitt hjärta bara hoppade ur!

Jag antog att det var antingen Sam eller Jasmine, och det spelade ingen jävla roll vem det var, jag blev överlycklig, exaltherad!

Jag tappade andan, mina händer började skaka.. Det tog ett tag innan jag ens kunde kolla vad de skrev, hela jag var i obalans! När jag läste så förstod jag snabbt  att det inte var Sam eller Jasmine som skrev.. Vad hade jag förväntat mig egentligen? Jag visste att de var döda, men jag har fortfarande inte kunnat acceptera det. Men besvikelsen varade absolut inte länge, för den personen som skrev är en "del" av dem. För mig iaf. Jag har snackat med honom förrut, och jag blev förjävla glad när han skrev! Så jävla underbart! (Y)

Vi snackade, och han berättade lite för mig om hur det låg till..

*text borttagen*


När jag vänjde mig vid tanken att få snacka med honom igen så kom all smärta. Smärtan som sitter djupt inne i bröstet på mig, och det gör så jävla ont! Jag vill "gräva" ut den ur bröstet, eller vafan som helst, måste få den att försvinna!

Ända sedan jag fick reda på att de var döda så har jag inte kunnat tro det. För mig så är de gudar = odödliga! This is fucking unbelieveable!

Jag har aldrig kunnat acceptera det här, och det märks så jävla tydligt nu. Hur jag så lätt kan tro att de fortfarande är vid liv..


Fyfan, jag mår piss just nu. Nu är jag tillbaka till kvällen jag fick reda på allting.. Min andning är oregelbunden och jag kan inte sitta still. Jag vill bara skrika, få ur mig all jävla smärta som dras till mig som om jag vore en jävla magnet! :X


Kommer jag någonsin kunna ta mig egenom det här? För såfort som jag börjar komma upp på benen så faller jag tillbaka..</3

 

Presentation


Yo!
Jag heter Axelina och är en av många undomar som bor i staden Göteborg. Även om jag inte sticker ut utseende messigt, så gör min personlighet, det kan jag lova ;) Jag har varit med om saker som har förändrat mig helt, och har fått mig att se på livet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards