axelinas

Alla inlägg under november 2010

Av Axelina Johansson - 25 november 2010 11:48

Ganska chill idag! Första lektionen börjar kl. 13.00 på konstmuseet, så det blev sovmorgon (Y)

Susanna va sjuk, så jag fick själv åka in och träffa killarna i skolan för att plugga -.-' kulkul..

Min mobil är sönder! :O Det har hänt en grej, så det går inte att ladda den, och jag har inget batteri kvar, så vi måste lämna in den idag..:/ Fuck, jag vill verkligen inte det. Jag har massa saker på mi molib som jag verkligen INTE vill förlora! :'(


Efter skolan så ska jag möta upp malin vid backaplan för att köpa mina älskade skooor! <3<3 Jag provade dem igår också, och jag älskar dem! De är verkligen inte praktiska och passar inte ens till hälften av mina jeans, men fuck så snygga de är! :D Skulle även köpa ett headset till susanna på siba, om jag hittar^^ 


Nä, nu får jag plugga lite, ciao :*

Av Axelina Johansson - 24 november 2010 18:06

Jag vet faktiskt inte! :x Jag har verkligen börjat trivas på donner nu, med alla kompisar och utbildningen, ja, hela skiten. Det känns verkligen bbra!

Men idag så ringde de från den andra skolan och sa att de ville träffa mig, så jag ska på möte där nästa onsdag..

Jag skulle vilja gå på den andra skolan, den verakr jättebra, men det är mycket längre bort och jag känner egentligen ingen där. Jag har snackat med Jenny, Jockes tjej, och har även träffat henne en gång. Men vi känner ju inte varandra så bra direkt.

Jag vet inte om jag vill gå kvar eller byta, och det är så jävla jobbigt! Jag måste verkligen ha bestämt mig på onsdag när jag åker dit ;s

Så, SATANS JÄVLA ÅSNEBALLE!!!!


**********************************


Idag = mktmktmkt bra dag! ;D

Helt underbart faktiskt! Träffar nya varje dag och alla är så sociala och söta^^

Efter skolan så hängde jag med Susanna och Lei till backaplan för att shoppa lite xd Det gick helt ok, fast köpte inget nämnvärt ;9

 

Imorrn så ska jag och Susanna möta upp Markus och David så ska vi fixa det som vi inte gjorde klart idag (:

Ska bli najjs det! x)

Av Axelina Johansson - 23 november 2010 23:51

Äntligen så är jag blondin igen! ;3 Haha, jag känner inte igen mig när jag kollar i spegeln, men det kommer antar jag xd

  

En bild, tagen idag^^


Nu ska jag slagga tänkte jag xd, sov så sött nu, så hörs vi imorrn :*

btw; jag har inte berättat att vi har temavecka, denna veckan. Så våran klass är tsm med andra klasser och vi gör massa '"roliga" saker. Och jag lääängtar verkligen dit! För ****** kmr vara där, och då jävlar x)
ciao <3

Av Axelina Johansson - 20 november 2010 23:16

Idag så åkte jag in till nordstan för att först och främst hitta en pressent till Lei, eftersom att jag ska på "kalas" hos henne imorrn :p Det kommer bli..spännande..

Jag fick tag på en halsduk och ett par vantar, båda i vitt. Riktigt najjs tycker jag ;) Till mig så köpte jag ett supergulligt linne på gina som jag ska ha på mig imorrn. Det är svart, men svarta pärlor på, riktigt festligt!

Köpte över hårfärg på backaplan, där jag helt random stötte på farsan och de andra. Så när vi ändå var tsm så följde jag med dem och åt :p Jag åt en supergod cesarsallad (Y) Mums säger jag bara!


Och det är något som jag bara måste berätta!

Jag blev kär, då menar jag riktigt JÄVLA kääR! Jag hittade ett par..oh, jag finner knappt ord. Supersnygga skor! :D Jag ba, "Yes!" Dom ska jag bara ha^^ Lite dyra var de allt, så jag väntar tills jag får pengar på onsdag för då åker jag dit direkt efter skolan och köper dem!

De var bruna, med hög klack, och en brun pälsrand högst upp på skon. Jag vet att jag suger på att förklara, men det kommer komma upp bilder på dem ;)


Nu får ni ha det supertrevligt, jag ska snart gå och lägga mig tror jag. Jag ställer klockan på 08.00 imorrn så jag hinner göra mig iordning och så måste jag sticka iväg för att köpa pressentpapper. Vi hade tydligen inget hemma och jag måste ju ha något att slå in mina pressenter i ;)

Go'natt folket! :* <3

Av Axelina Johansson - 19 november 2010 17:45

Jag hatar en person så jävla mycket! Asså, det går knappt att beskriva hur jävla mycket jag hatar henne. Så fort hon öppnar munnen, jag vill bara smälla till henne, putta iväg henne någonstans. Få henne att försvinna.

Egentligen vet jag inte varför jag hatar henne så mycket som jag gör. Hon pratar jättepipigt, hon är jätte mesig, och det är aldrig någon som säger till henne. Det kryper i hela kroppen och jag vill bara skada henne.. Varför känner jag så?

Det är ju fan helt sjuk, jag är hemsk som ens tänker tanken! Jag får liksom "hejda" mig själv från att inte säga ngt till henne eller röra henne..

Fyfan säger jag bara! Och jag bor med fucking horungen också! 

Jag vill flytta, eller få henne att dra åt vilket jävla håll som helst bara jag slipper henne!

Av Axelina Johansson - 19 november 2010 12:12

Hej, kära Axelina (Axel),

Du är bjuden till Leis 16 års kalas! yaaah~

Det är nu på söndag, kl.13-19 Ta bussen 25:an( inte mot skra bro) till kvisljungeby och Lei kommer att hämta dig vid busshållplatsen.

Om du har öppnat den här mejlen betyder det att du ¨tackar ja¨ till detta; men om du tacka nej, så behöver du inte att öppna mejlen. Systemet kommer att anteckna ni som har öppnat mejlen och det går tyvärr inte att ångra sig:D

Ha en bra dag, kära vän~ vi ses på söndg! Kram: Lei Xu



*******

haha, var lite kul tyckte jag x)

Av Axelina Johansson - 18 november 2010 21:55

Idag slingade jag håret, igen^^ Jag ser förjävlig ut, men jag hoppas forfarande på det bärst :p

Idag har det vart en intetsägande dag, det har inte hänt något speciellt. Ja, jag har faktiskt inte så mycket att skriva över huvudtaget xd Sitter och kollar på tv med farsan nu, också ganska "intetsägande"..

Sov sött så tallar ;) <3


jo, ikväll ska jag lägga mig tidigt! :D:D:D Det senaste så har jag lagt mig runt kl.02  varje dag, och när man går upp vid halv 7, så ger det inte så mycket sömn. Så jag ser verkligen fram emot att få soma ut inatt! :p


nattinatti! :* <3

Av Axelina Johansson - 17 november 2010 20:19

   Yeah!^^


Jag har inte gett upp hoppet! Jag ska bli blond igen^^ Sist jag försökte så,,hmm, det gick inte så bra om man säger så.. Jag böjade med att slinga håret blondt, (jag tycker att jag är jävigt ful i slingor, men vad gör man inte för att bli blond). Efter det så tänkte jag att det kanske är lättare att färga håret blondt om jag först färgar håret ljusbrunt? Det lät väldigt smart tyckte jag, så jag köpte ljusbrun hårfärg och skulle färga.

Resultat; mörkare än innan jag färgade! :o Fucking hårfärg säger jag bara, nu är jag längre ifrån blond än innan jag började!


Men jag ger fan inte upp!^^ Jag SKA ha tillbaka min naturliga hårfärg! :p Jag ska bli blond igen, så idag återupptog jag kampen. Nu har jag blonda slingor igen, och det är  h u r  f u l t  s o m  h e l s t ! ! !

Menmen, jag hoppas resultatet kmr bli bra iaf :P


Nu ska jag och farsan se på "komesarie späck". Det är parodin av Beck, ^^ Jag vet hur det kommer bli, jag kmr tycka att den är asdålig, men farsan kmr med sin humor att asgarva under hela filmen. Jag kmr också att asgarva, fast åt farsan som tycker att skiten är bra x)

haha! :P

Presentation


Yo!
Jag heter Axelina och är en av många undomar som bor i staden Göteborg. Även om jag inte sticker ut utseende messigt, så gör min personlighet, det kan jag lova ;) Jag har varit med om saker som har förändrat mig helt, och har fått mig att se på livet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards