axelinas

Alla inlägg under december 2010

Av Axelina Johansson - 2 december 2010 21:14

Jaa, fuck, vad mycket enklare livet skulle vara då! Men vem har sagt att livet ska vara enkelt? Nej, det ska det inte, men man kan ju alltid få drömma.

Jag vill inte gå till skolan imorrn, vill inte säga hejdå till klassen :7 Det kommer bli sjukt jobbigt.. Men det ska bli skönt att få det avklarat.

Jag har vuxit så jävla mycket som människa det senaste halvåret (Y) Jag tycker att det är possetivit, (även om mina kompisar inte gillar "mitt nya ja", så klarar jag mig bättre nu) Jag tar ansvar över mitt liv på ett annat sätt :)


Ska kolla lite på tv nu, och sen så är det fredag   

Wish me luck, i'll need it!^^


  


Peace Out, bitches!

Av Axelina Johansson - 2 december 2010 17:57

..utan tänder. Det är precis så jag känner mig :$ Jag var hos tandläkaren igår och spände tandställningen, och FUCK, vad ont jag har nu! Det känns som om alla tänder är lösa, och det "kilar" i dem. Som om jag har "träningsverk" i tänderna -.-'

Det är inte alls kul, och jag kan inte äta. Idag så har jag fått i mig två clementiner och lite mos. För jag kan verkligen inte tugga :(


  


det är jag   

Av Axelina Johansson - 2 december 2010 09:42

Ja, nu jävlar! Är i skolan just nu borde egentligen vara på spanskan.

Jag var uppe hos rektorn förrut men man var inte där idag.. Men det finns en biträdande rektor som jag ska försöka få tag i, men han var inte heller där för tillfället. Men jag lämnade en lapp på hans skrivbord och sa att jag behövde träffa honom, så fort som möjligt.

Det ska nog vara ganska lätt att fixa hoppas jag (Y) Det jobbigaste blir att berätta för alla.. Jag sa det till några lärare förut när de hjälpte mig att få tag på rektorn. Det var inte heller lätt, för de "vet" om mig. Lite vad som har hänt i tidigare liv, och tycker verkligen att det var jättesynd.


But I'll do this for me!

Av Axelina Johansson - 1 december 2010 22:06

Jag vet inte, men det är något i den stilen iaf. Jag menar, visst, det känns jättebra att jag ska börja på angered! Jag skrev på fb; "I'm so fucking happy right now! :D <3". Och då var det massa från min klass på donner som tryckte på "gilla-knappen", och det känns fan skit! De gillar att jag är glad, det gör mig bara änn gladare, men ändå inte. Imorrn så ska jag berätta för dem att jag ska sluta, då kmr de fatta att jag är glad för att jag ska byta..:/


Men anledningen till att jag ska byta är dels för intiktningen, jag vill inte bli någon kines, men dels för att jag inte trivs. Jag har inte riktigt kommit in i klassen på ett "bra" sätt. Orsaken är ligger absolut inte hos mina klasskompisar, utan hos mig. Jag har inte ens försökt komma in, men jag har mina skäl..

Jag har ju inte mått så bra det senaste om man säger så. Att tvingas lämna hela sitt liv är verkligen inte lätt! Det gjorde mig djupt deprimerad, men nu känner jag att jag börjar återfå min balans och står snart på stadiga ben.


Visst skulle jag kunna gå kvar på donner, men jag har hamnat i fel spår. Dels så har alla sett "fel sida" av mig, men jag har även gjort samma jävla misstag IGEN!

I Nossebro så fixade det sig, vi sa ifrån i 8:an, och från och med då så var allt så jävla underbart! Jag borde verkligen ha lärt mig en läxa, att säga ifrån när det inte känns rätt, men tydligen inte -.-'


NU JÄVLAR! Nu ska jag FAN inte göra samma misstag igen! No fucking way, säger jag bara! Men för att ta mig "ur situationen", så måste jag lämna donner. Det gör jag för mitt eget bästa.. Men jag kmr sakna det, helt klart. En del iaf, en liten del..

 

Nä, nu ska jag faktist ta och lägga mig! :D Jag har inte lagt mig innan kl. 00.30 på flera veckor, vilket har resulterat i nästan sömnbrist.. Så jag ska passa på och sova lite extra inatt och försöka förbereda mig inför morgondagen då jag släpper bomben...

 

Goodnight, sweethearts!  

Av Axelina Johansson - 1 december 2010 20:12

..att göra sin mamma så otroligt glad! Allt jag gjorde var att jag ringde och pratade med henne. Jag berättade att jag var i angered och att jag skulle byta skola osv. Hon blev överlycklig. Visst blev hon glad att jag kom in, för att hon vet att jag verkigen ville det. Men mestadels för att JAG ringde HENNE. ^^

Det känndes faktiskt bra (Y) Vi pratade om att jag skulle fira jul hos dem och jag hörde glädjen i hennes röst. Hon ville även att jag skulle försöka komma ner till dem nästa helg och vara med på aktionen.

På deras gård så har de en aktionshall och ett kafé som hon är med och driver. Hon har länge velat att jag skulle komma dit så hon kan visa mig hur det går till, och att jag skulle få vara med och jobba i kafét :p

Det känns bra att ha gjort henne glad!   

Av Axelina Johansson - 1 december 2010 17:17

Jag åkte in tidigare till angered så jag var där redan vid 13.30 Där träffade jag Jenny och Emelie och följde med på deras idrottslektion. Det var riktigt soft, satt bara och chilla och snacka typ^^

Efter det så följde jenny med på mötet som min "mamma" haha xd. De började berätta hur det gick till på skolan, hur de jobbade osv. Jag sa att jag hade bestämmt mig för att byta och sa att jag ville börja så fort som möjligt, helst innan jul om det var ok. De blev jätteglada höll med om att jag skulle börja så fort som möjligt. De tyckte att jag skulle komma redan på måndag..MÅNDAG!   Jag är verkligen superlycklig nu! :D:D



Efter mötet så drog jag och Jenny in till stan och kollade lite. Det blev inte så länge, för vi beslöt oss för att åka och överraska jocke. (Jocke är min kusin, lika gammal som mig, och jennys pojkvän) Så vi åkte ut till lindholmen, där hans gymnasium ligger.

Vanligtvis så träffas vi ca. 2 ggr/år. Men nu när situationen är som den är, så lär det bli lite oftare   



Imorrn så ska jag berätta för klassen att jag ska byta..Känns inte alls så kul faktiskt :/ Menmen, jag får tänka frammåt (Y) Det blir mina sista två dagar på donner..



Av Axelina Johansson - 1 december 2010 11:36

Jag har fortfarande inte betämmt mig, och det känns förjälvigt!   Skulle precis som snubben brevid, vilja dunka huvudet i väggen! Det är så jävla svårt, för jag vet inte vad jag vill. Ska jag chansa det jag har för något som jag inte vet vad det är. Jag menar, jag vet inte hur det  kommer bli.

Jag har en känsla av att det kommer bli mycket bättre, det känns så, men tänk om det inte blir det då`? ;o Vad gör jag då? Det dåliga är att om jag byter, så kan jag inte komma tillbaka. Det är så många som söker till donner och jag säger upp min plats om jag byter..

Should i stay or should i go?

 

 

 

  

Av Axelina Johansson - 1 december 2010 07:48

Jag är uppe tidigt idag, trots att det är "donneronsdag", och vi är lediga,,men jag har tid hos tandläkaren idag. Nu måste det verkligen gå bättre än förra gången, jag menar, de kunde ju inte ens ta emot mig sist..

Jag ska vara där 09.30 tror jag


Sen så ska jag till angered idag på möte angående mitt "gymnasie byte". Fuck! säger jag bara!! Jag har inte ens bestämmt mig om jag vill byta eller inte :$ Igår så sa Sunsanna att man kunde läsa samma kurser på donner, och nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra! Det måste jag ha bestämmt idag, innen kl. 15.10 när jag ska vara där..


Det är mycket som står på spel idag, och det lär bli en tuff dag. Sitter just nu och förbereder mig iför dagen med en latte (Y)

Puss på er :*

Presentation


Yo!
Jag heter Axelina och är en av många undomar som bor i staden Göteborg. Även om jag inte sticker ut utseende messigt, så gör min personlighet, det kan jag lova ;) Jag har varit med om saker som har förändrat mig helt, och har fått mig att se på livet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards