axelinas

Alla inlägg under december 2010

Av Axelina Johansson - 23 december 2010 18:49

Jag gillar inte de lugna jullåtarna, om jusus och gud.. Jag blir bara trött av dem och frå absolut ingen julkänsla! Men jag äälskar spanksa jullåtar! :D Haha, det kanske är lite udda, men jag tycker att de är förjävla härliga asså! Blir superglad av dem :p


Min favorit just nu, "En navidad" :D



visst är den grym? ;)

Av Axelina Johansson - 23 december 2010 15:52

..you could collect all the people u love in one place, and just be with them? That would really be perfect! And that's how i wanna live my life. Now, it's so many people that i love wich r so fucking far away from me. I don't think that i've ever miss so many people at the same time, like i do now.

But sometimes u have to be apart from people u love. But that doesn't mean that u love them any less, that can make u love them even more..

 

*********************

  Haha, hemskt gammal bild, i know but i lööve it! :* <3   Love u sis :* <3   Äslar dig, (storasyster) <3   Yeah!^^ haha, lite saknar man dem allt x)     Molly älskling! :* <3     Partygirls! ;)   

 

 

var bara tvungen att skriva det^^ det spelar ingen roll att jag bor i gbg nu, jag älskar er och kommer alltid att göra det! Jag glömmer er inte så lätt! ;) <3

 

Peace out! <3

 

Av Axelina Johansson - 23 december 2010 15:04

Jag är inte troende på något sätt. Jag tror varken på gud eller att jesus återuppstod.. Om julen är tillbingat för att fira jesus födelse, så varför ska jag då fira det, om jag inte tror på skiten?

Jo, för julen handlar om så mycket mer än om jesus. Jag menar, hur många är det egentligen som verkligen firar för att jesus föddes..? Jag påstår inte att det inte är någon som gör det, men inom min "vänskaps krest", så är det inte så populärt.. Vad har tomten med jesus att göra? Granen? Kalle Anka?

Jo, julen har utväcklias till något mycket större! Vilket jag tycker är bra (Y) För mig så är julen en tillställning där hela famlijen är sammlad och bara njuter av varandras sällskap. Det är en mysig tillställning som inte har något med den kristna tron att göra. :D


******************************

Jag och farsan har vart ute och letat gran idag (Y) Känner verkligen hur sent ute vi är^^ Vi åkte runt halva göteborg, men inte en jävel hade någon gran kvar.. Men vi hittade tillslut en gran. Haha, lyckat, i know ;)

Men det har uppstått ett litet problem.. Tessan spydde tidigare idag, så hon har antagligen åkt på vintersjukan..:S Usch!!

Så vi åker antagligen inte till skövde..:( Men vi får göra det bästa av situationen, och fira här i gbg! Det kanske kan bli mysigt det också, vem vet ;3



Av Axelina Johansson - 23 december 2010 00:39

Lööve this song! ;)


Ligger nu i sängen och lyssnar på musik. Jag är faktiskt på riktigt bra humör, jag kommer inte ihåg när jag kände såhär senast^^ Det känns så bra! Viss är det mycket sorg omkring mig, men jag har bara ett liv, och det är nu. Och jag tycker att det är så mycket roligare att skratta och le, så jag ska försöka göra det så ofta jag kan! ;D

Jag ska till grästorp imorrn, så jag antar att det är det som får mig på lite bättre humör^^ Jag kommer troligtvis inte träffa någon jag känner, för jag ska inte vara där länge,,men grästorp är ändå grästorp! (Y) Jag önskar att jag kände lite mer folk här i gbg, för jag älskar verkligen känslan att springa på någon man känner på stan! Det är förjävla underbart faktiskt :D

Nu tror jag att det är dags för mig att stänga av musiken och logga ut från msn, för jag ska upp om 6 timmar :s Trevligt, i know!


Wish u guys a sweet dream or a beautiful nightmare!
Peace out! <3

Av Axelina Johansson - 22 december 2010 19:02

Yepp, snart är det jul (y) Jag har aldrig gillat julen. Den har alltid vart så stressigt, massa bråk osv. Men det är ju sällskapet som gör det. Så förutsättningarna för att det kommer att bli kul i jul (^^) har verkligen höjts.

Julen kommer att firas i skövde, med malin och hennes familj.. Det känns ganska bra, men jag skulle ju egentligen ha firat med mamma.. Men nej, tänker aldrig mer träffa den fittan!  Livet är för kort för att umgås med idioter!


Imorrn så följer jag med farsan och lämnar Simon i grästorp. Men jag vill inte träffa mamma,,så jag hoppar antagligen av innan, kanske kan gå runt i trollhättan lite.. Sedan så ska jag och farsan fixa gran! Haha, vi är jävligt sent ute, jag vet, men whatthefuck! ^^ Bättre sent än aldrig ;)

Alla julklappar är köpta, dock inte inslagna, men jag känner mig redo för julen (y) Jag tycker att det har gått jävligt fort allting! ;o


*text borttagen*


Peace out!

Av Axelina Johansson - 22 december 2010 11:21

Det här året har verkligen vart förjävligt för min del! Jag har aldrig någonsin mått såhär dåligt, någonsin! Men jag har heller aldrig vart så lycklig heller. Och det hänger ihop! Det ena kan inte existera utan det andra.

Jag förlorade hela mitt liv! Det tog jävligt hårt kan jag medge, men jag är på "bättringsväg". Det finns bara en väg, och det är uppåt! (Y)

Just nu mår jag verkligen som sämst, och men jag tänker bara låta mig vara på den här nivån ett kort tag till. Nästa år ska jag börja om med nya tag, jag säger inte att jag ska glömma det som har hänt. Verkligen inte! Men jag ska ta tillvara på det jag har lärt mig, det ska inte vara för intet..


If the devil is real, then god must be real too! Som sagt, den ena kan inte existera utan den andra..



Peace out!

Av Axelina Johansson - 21 december 2010 17:53

it feels like you are going to die, as if you will disappear forever.
 I know it's not that way, u're just return back home, to u'r home.
I really hope everything gets better for you. I'm tyring to not be so selfish and wish you were here with me, but I wish the best for you, what makes you happy. It is the only thing that matters.
  

Det du betyder för mig går inte att beskriva med ord. Att vi började prata, lära känna varandra, tro mig, det är det bästa som har hänt mig! Jag har så mkt mer att säga men, finner inga ord.. Jag älskar dig, det vet du <3

 

**************************************************
***

Det här skrev jag till Sam när han skulle flytta tillbaka till Italien. Jag visste att vi inte skulle kunna ha samma relation som vi hade när han bodde här i Sverige, skulle inte kunna messa eller ringa till varandra. Och inte heller träffas igen.. Men han lovade att vi skulle behålla kontakten via msn, och att han skulle komma tillbaka. "Det är inte över" sa han..<3

 

Nu vet jag att det är "över". När jag skrev texten ovan, så mådde jag jävligt dåligt! Jag skakade, gick inte till skolan och mådde verkligen piss. För att jag inte ville att han skulle flytta. Tänk er då nu hur det känns, nu är han verkligen borta för alltid! Han kommer inte att komma tillbaka.. Jag vet inte riktigt hur jag hanterar situationen, men på något sätt så överlever jag dagen iaf..

 

Jag pratade med Sam om det mesta. När jag mådde som sämst angående mamma och Molly så var han där och stöttade mig. Men inte på det sättet som många andra gjorde..

När jag ville ge upp, så sa han till mig att sluta prata med honom. Jag kunde skriva när jag har insett att det är fel, att man ALDRIG ska ge upp.

"Life could be harsh, put you down, tell me, "I ain't nothing and i'm on shakey ground".

Var det något jag absoult inte ville, så var det att förlora kontakten med honom, han var mitt allt! Så jag mer eller mindre "tvingade" mig själv att "börja tro". Never stop believe..

Nu är det inte like lätt, nu har jag förlorat honom. Men jag vet att han var jävligt smart! Han sa inte så för intet. Klart att han hade rätt,

Man får inte ge upp utan en kamp, man får aldrig vända så fort vägen blir brant! <3

 

Living - or just being alive?

Det är en jävligt stor skillnad! Jag föredrar att leva mitt liv, kanske ska ta och börja med det..



Presentation


Yo!
Jag heter Axelina och är en av många undomar som bor i staden Göteborg. Även om jag inte sticker ut utseende messigt, så gör min personlighet, det kan jag lova ;) Jag har varit med om saker som har förändrat mig helt, och har fått mig att se på livet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards